zaterdag 1 maart 2008

SK - Cercle Oedelem: 2-8

Onze SK'ers speelden in de eerste helft met de hevige wind mee. Jasper stond vandaag tussen de doelpalen.

Net zoals de vorige weken namen de zwart-witten een droomstart: Brent heeft er de gewoonte van gemaakt om na enkele minuten een doelpunt te maken, en deed dit dan ook vandaag opnieuw: 1-0.

Vooraan stonden Brent links, en Jolien rechts in de aanval. Jolien keerde een paar keer goed terug om de doorgebroken Oedelemers op te vangen. Batist stond laatste man, en kon die hulp goed gebruiken.

De vergelijking met vorige week was ook duidelijk aan de andere kant. Daar stond een zekere Lennert (zelfde naam als de 'boeman' van vorige week), en die scoorde tegen: 1-1.

Jolien en Paulien speelden goed samen, en Brent kon na dubbelpas met Jolien een nieuw shot op doel lossen. Spijtig genoeg landde die op de verkeerd kant van de paal.

Voor de rust kon Oedelem nog 2 keer scoren. Jasper keepte goed, maar was zo onder de indruk dat hij op een bepaald moment prachtig hoog uitschoot ... maar de bal terug in zijn eigen handen belandde ;-)

Na de pauze werd het al snel 1-6. Eerst een draaibal in de linkerhoek, en dan tweemaal een shot onder Jasper door als gevolg van de hevige wind. Even later werd de score aangedikt met 1-7.

Trainer Gianni besliste dan maar om wat te verschuiven. Jolien werd laatste man, en Batist ging wat meer vooraan spelen. Dit was een goede zet, want die van ons konden méér aanvallen. Paulien, Batist en Brent konden een paar keer een driehoekje opzetten, en Brent shoot nog een paar keer op doelpaal en keeper, een keer net boven de hoek, en een keer langsvoor.
Ondertussen had ook Jonas zijn scherpte teruggevonden.

De inspanningen wierpen uiteindelijk hun vruchten af, en Brent kon een tweede keer scoren door de bal van zeer ver onder de doelman door te schotten.

Tegen het einde aan werd het 2-8 na een laatste doelpunt van die befaamde Lennert aan de overkant.

Allemaal goed gespeeld, mannen & vrouwen !!

(hou deze week de website in de gaten, want er komen waarschijnlijk nog foto's bij ...)