zondag 16 maart 2008

SK - Daring Ruddervoorde: 4-8

In de heenronde was deze partij geeindigd op 8-1 voor Ruddervoorde. Vandaag waren van dienst: Katrijn in het doel (om te beginnen), Jolien, Pauline, Brent, Baptist, Jonas en Eli.

Nadat Ruddervoorde een eerste keer had gescoord, deed Brent wat we ondertussen van hem gewoon zijn: het eerste SK-doelpunt van de match maken. Dit keer op voorzet van Baptist, die daarna ook zelf nog eens voorlangs schoot en even later de stand op 2-1 bracht met een schot in de winkelhaak.
Aan de overkant werd de bal van de doellijn gehaald door Baptist en Jolien. Jolien was immers opnieuw overtuigend laatste man in de eerste helft.

Pauline was ondertussen ingekomen, en maakte het de verdedigers van Daring knap lastig.
Halfweg stond de stand 2-2, en in de rust wisselden Katrijn (die zeer goed had gekeept) en Jolien van uitrusting en van plaats op het terrein. Ook een gedreven Eli verscheen, en kon de gasten van de overkant serieus ambeteren.

De bezoekers gingen er snel tegenaan, en het was al snel 2-6. Jonas kon, na een voorzet van Brent binnentikken, maar de goal werd onterecht afgekeurd. Even later lukte het Brent dan om door de benen van de keeper een derde doelpunt te maken voor SK. Even later werd het zelfs 4-7 toen Brent na een dribbel in de hoek binnenschoot.

De matcht werd afgesloten met 4-8, en dat was toch al een pak beter dan de score van de heenronde. Onze duiveltjes zijn er duidelijk beter op geworden.

Volgende week wordt er gerust, en daarna ontvangen we Sijsele thuis.

Geniet ondertussen van de paasvakantie !