maandag 10 maart 2008

SKV Zwevezele SK Torhout

Verlies met 11 - 1

Opstelling: Katrijn als keeper, Pauline, Batist, Arthur, Jasper en Brent

Na een overtuigende start van SK Torhout werden de doelpogingen van Brent en Jasper verhinderd door een uitstekende stopper van Zwevezele. Jasper was alleen door doch werd op een foutieve manier gestopt door een tegenstander. Bij de vrijschop kwam de bal bijna in de voeten van Brent.

De eerste 10 minuten waren gelijk opgaand doch toch werd er eenmaal gescoord door de tegenpartij. Katrijn moest daarna enkele doelpogingen verhinderen. Eli maakte enkele geslaagde paseerpassen waardoor we terug enkele kansen kregen. Batist verhinderde meerdere pogingen, doch tegen de rustperiode was het toch 0-3 geworden.

Bij het begin van de tweede helft deed Arthur zijn uiterste best om doelpunten van de tegenpartij te verhinderen. Er belande per ongeluk een bal in het gezicht van de topscoorder van Zwevezele. Deze werd afgevoerd met een bloedende neus. Men deed er alles aan (ijs) om hem terug op te stellen wat ook lukte.

Pauline had ondertussen op een uitstekende manier 2 mannen gepasseerd en haar doelpoging was rakelings over.

Ondertussen was het 0-7 geworden niet tegenstaande de net over poging van Jasper. Daarna werd Batist voorop opgesteld en Jasper achteraan. Batist, Pauline en Eli gingen een paar keer ervan door met de bal doch een doelpunt bleef uit.

Plots kwam Brent door het aangeven van een bal van Arthur voor doel en scoorde het eerreddende doelpunt.

Kort hierop volgenden nog enkele tegen doelpunten tot het 10 - 1 werd.

Er werd wat aan de opstelling gesleuteld waardoor de laatste 5 minuten de twee ploegen terug in evenwicht waren. Jammergenoeg konden wij niet meer scooren doch zij wel nog 1 keer.