zondag 16 maart 2008

SK - Daring Ruddervoorde: 4-8

In de heenronde was deze partij geeindigd op 8-1 voor Ruddervoorde. Vandaag waren van dienst: Katrijn in het doel (om te beginnen), Jolien, Pauline, Brent, Baptist, Jonas en Eli.

Nadat Ruddervoorde een eerste keer had gescoord, deed Brent wat we ondertussen van hem gewoon zijn: het eerste SK-doelpunt van de match maken. Dit keer op voorzet van Baptist, die daarna ook zelf nog eens voorlangs schoot en even later de stand op 2-1 bracht met een schot in de winkelhaak.
Aan de overkant werd de bal van de doellijn gehaald door Baptist en Jolien. Jolien was immers opnieuw overtuigend laatste man in de eerste helft.

Pauline was ondertussen ingekomen, en maakte het de verdedigers van Daring knap lastig.
Halfweg stond de stand 2-2, en in de rust wisselden Katrijn (die zeer goed had gekeept) en Jolien van uitrusting en van plaats op het terrein. Ook een gedreven Eli verscheen, en kon de gasten van de overkant serieus ambeteren.

De bezoekers gingen er snel tegenaan, en het was al snel 2-6. Jonas kon, na een voorzet van Brent binnentikken, maar de goal werd onterecht afgekeurd. Even later lukte het Brent dan om door de benen van de keeper een derde doelpunt te maken voor SK. Even later werd het zelfs 4-7 toen Brent na een dribbel in de hoek binnenschoot.

De matcht werd afgesloten met 4-8, en dat was toch al een pak beter dan de score van de heenronde. Onze duiveltjes zijn er duidelijk beter op geworden.

Volgende week wordt er gerust, en daarna ontvangen we Sijsele thuis.

Geniet ondertussen van de paasvakantie !

maandag 10 maart 2008

SKV Zwevezele SK Torhout

Verlies met 11 - 1

Opstelling: Katrijn als keeper, Pauline, Batist, Arthur, Jasper en Brent

Na een overtuigende start van SK Torhout werden de doelpogingen van Brent en Jasper verhinderd door een uitstekende stopper van Zwevezele. Jasper was alleen door doch werd op een foutieve manier gestopt door een tegenstander. Bij de vrijschop kwam de bal bijna in de voeten van Brent.

De eerste 10 minuten waren gelijk opgaand doch toch werd er eenmaal gescoord door de tegenpartij. Katrijn moest daarna enkele doelpogingen verhinderen. Eli maakte enkele geslaagde paseerpassen waardoor we terug enkele kansen kregen. Batist verhinderde meerdere pogingen, doch tegen de rustperiode was het toch 0-3 geworden.

Bij het begin van de tweede helft deed Arthur zijn uiterste best om doelpunten van de tegenpartij te verhinderen. Er belande per ongeluk een bal in het gezicht van de topscoorder van Zwevezele. Deze werd afgevoerd met een bloedende neus. Men deed er alles aan (ijs) om hem terug op te stellen wat ook lukte.

Pauline had ondertussen op een uitstekende manier 2 mannen gepasseerd en haar doelpoging was rakelings over.

Ondertussen was het 0-7 geworden niet tegenstaande de net over poging van Jasper. Daarna werd Batist voorop opgesteld en Jasper achteraan. Batist, Pauline en Eli gingen een paar keer ervan door met de bal doch een doelpunt bleef uit.

Plots kwam Brent door het aangeven van een bal van Arthur voor doel en scoorde het eerreddende doelpunt.

Kort hierop volgenden nog enkele tegen doelpunten tot het 10 - 1 werd.

Er werd wat aan de opstelling gesleuteld waardoor de laatste 5 minuten de twee ploegen terug in evenwicht waren. Jammergenoeg konden wij niet meer scooren doch zij wel nog 1 keer.

Daarna werden strafschoppen geschoten:

Onze strafschoppen:

Katrijn, Brent, Jasper, Batist en Eli scoorden voor ons.

Katrijn stopte 2 strafschoppen en er gingen er 2 naast.

We wonnen dus wel met 5 - 3 de strafschoppen

zondag 9 maart 2008

Nieuwe Foto's

Door HIER te klikken, open je het foto-album van onze duiveltjes. Er zijn deze week een massa foto's toegevoegd.

zaterdag 1 maart 2008

SK - Cercle Oedelem: 2-8

Onze SK'ers speelden in de eerste helft met de hevige wind mee. Jasper stond vandaag tussen de doelpalen.

Net zoals de vorige weken namen de zwart-witten een droomstart: Brent heeft er de gewoonte van gemaakt om na enkele minuten een doelpunt te maken, en deed dit dan ook vandaag opnieuw: 1-0.

Vooraan stonden Brent links, en Jolien rechts in de aanval. Jolien keerde een paar keer goed terug om de doorgebroken Oedelemers op te vangen. Batist stond laatste man, en kon die hulp goed gebruiken.

De vergelijking met vorige week was ook duidelijk aan de andere kant. Daar stond een zekere Lennert (zelfde naam als de 'boeman' van vorige week), en die scoorde tegen: 1-1.

Jolien en Paulien speelden goed samen, en Brent kon na dubbelpas met Jolien een nieuw shot op doel lossen. Spijtig genoeg landde die op de verkeerd kant van de paal.

Voor de rust kon Oedelem nog 2 keer scoren. Jasper keepte goed, maar was zo onder de indruk dat hij op een bepaald moment prachtig hoog uitschoot ... maar de bal terug in zijn eigen handen belandde ;-)

Na de pauze werd het al snel 1-6. Eerst een draaibal in de linkerhoek, en dan tweemaal een shot onder Jasper door als gevolg van de hevige wind. Even later werd de score aangedikt met 1-7.

Trainer Gianni besliste dan maar om wat te verschuiven. Jolien werd laatste man, en Batist ging wat meer vooraan spelen. Dit was een goede zet, want die van ons konden méér aanvallen. Paulien, Batist en Brent konden een paar keer een driehoekje opzetten, en Brent shoot nog een paar keer op doelpaal en keeper, een keer net boven de hoek, en een keer langsvoor.
Ondertussen had ook Jonas zijn scherpte teruggevonden.

De inspanningen wierpen uiteindelijk hun vruchten af, en Brent kon een tweede keer scoren door de bal van zeer ver onder de doelman door te schotten.

Tegen het einde aan werd het 2-8 na een laatste doelpunt van die befaamde Lennert aan de overkant.

Allemaal goed gespeeld, mannen & vrouwen !!

(hou deze week de website in de gaten, want er komen waarschijnlijk nog foto's bij ...)