zaterdag 16 februari 2008

SK Torhout - SK Eernegem

Vanmorgen speelden de twee SK's tegen mekaar op een mooi vlakgestreken maar half-bevroren terrein.

Bij de gemengde torhoutse ploeg traden volgende spelers aan: Arthur in het doel, Jonas, Eli, Brent, Paulien, Katrijn en Jolien.

De start was fantastisch: Na enkele minuten kon Brent na een solo-ren de keeper aan de overkant verschalken. 1-0, HOERA !

Spijtig genoeg heeft dit de tegenstanders wakker gemaakt, en begonnen ze beter te spelen ... en te scoren. Vóór de rust zag Arthur nog 3 keer de bal voorbij zijn doellijn passeren, waarvan éénmaal een loeiharde en onhoudbare bal in de kruising. Andere schuivers werden vakkundig door Arthur ge-save-d.
Jolien (met een pijnlijke bowlingbal-teen) was achteraan de sterkhouder als laatste man ... euh sorry, laatste vrouw. Aanvaller Brent kon nog tweemaal de andere keeper bedreigen. De eerste bal was echter op de doelman, en de tweede ging nipt langs-voor.

In de tweede helft liep het wat moeizamer, niettegenstaand knap samenspel van Katrijn (nog maar net terug uit ziekte) en Paulien en Eli en Jonas. Allevier moesten ze de ganse tijd heen en weer lopen van voor naar achter en terug. De ene keer om Jolien te helpen een aanvallend Eernegem te stoppen, de andere keer om zelf een aanval op te zetten of een hoekschop te nemen.

Naar het einde van de wedstrijd toe begon de vermoeidheid zijn tol te eisen. Brent viel bovendien eventje uit na een pijnlijke val op het harde veld.
Ondanks de inzet van die van ons, konden de bezoekers nog 7 keer scoren en de eindstand vastleggen op een koude 1-10.

Trainer Gianni heeft nog wat werk voor de boeg om de spelers klaar te stomen voor de match in Koekelare volgende week