zaterdag 3 november 2007

SK Torhout - SKV Zwevezele

Vandaag speelden onze zwart-witten tegen de geel-zwarten van Zwevezele.

De eerste 10 minuten konden we de nul op het bord houden, maar daarna slaagden de anderen erin om tweemaal te scoren. Even lag het spel stil omdat een speler van Zwevezele gekwetst was, maar het was niet zo erg.
Er volgden een paar corners aan ons doel. Ondanks het goede verdedigende werk van Jolien werd het 0-3 op corner. Jonas kon dan met een mooie redding de 0-4 nog even afhouden.
De vrije trap voor SK die daarna volgde belande jammergenoeg naast het doel.
Net voor de rust konden Eli, Brent en Jolien tot tweemaal toe een mooie combinatie uit hun voetbalschoenen toveren. Daar wordt onder de leiding van trainer Gianni stevig op geoefend tijdens de week. Het geluk ontbrak jammergenoeg.
De tweede helft startte met een knappe save van Jonas.
Terwijl Jasper even de verdediging rechthield, konden Brent, Jolien en Katrijn nog eens een mooi samenspel tonen aan het publiek.
In het kwartier dat volgde zag Jonas nog een 3-tal keer de bal voorij zich passeren in zijn doel. Maar dan nam Batist achteraan terug stevig het heft in handen, en had Jonas het wat rustiger. Ondertussen verweerde Eli zich als een leeuw.
Jolien kwam nog tweemaal voor doel, maar de bal botste wat ongelukkig weg van de voet.
Brent kreeg tot slot nog een tweetal kansen, maar net zoals de vorige keren stond het doelkader op de verkeerde plaats.
Het werd uiteindelijk 0-8, maar die van ons verdienden meer. Met nog wat extra training kan het alleen maar beter worden !