zaterdag 24 november 2007

SK Torhout – HogerOp Oedelem

Voor de eerste keer dit seizoen was de ploeg volledig. We zijn dan ook gestart met het nemen van een paar groepsfoto’s met daarop trainer Gianni, de 3 ladies Jolien, Pauline en Katrijn en de mannen Jasper, Jonas, Brent, Eli, Arthur en Batist. De foto's volgen later ...
Voor deze match nam Jasper de rol van doel-wachter op zich, en werd Jonas uitgespeeld als aanvaller.
SK nam een sterke start met Brent die na luttele minuten de 1-0 op het bord kon zetten.
Op het slijkerige (plakkerige) veld kon Oedelem iets later de stand in evenwicht brengen tot 1-1.
Onze sterke ‘stofzuiger’ achteraan, Batist was in goede doen: hij kon niet alleen als verdediger overtuigen, maar wist ook een paar keer door te zetten naar de frontlijn. Daarbij schudde hij een paar sterke dribbels uit de voetbalschoenen.
Katrijn loste tussenin een shot op doel, maar de keeper kon de bal pakken.
Niettegenstaande een paar knappe save’s van Jasper kon Oedelem nog tweemaal scoren en werd de stand 1-4.
Jolien nam geregeld de rol van verdediger over van Batist, en speelde een sterke match.
Eli en Arthur tonen elke match een goede evolutie, en konden het op het middenveld de tegenstander serieus lastig maken.
En ook Paulien hielp op de flanken de tegenstrevers tegenhouden, en kwam een paar keer stevig opzetten richting doel.
Na opnieuw een rush van Batist en een pas naar Katrijn kon die een tweede keer scoren.
Een aanval van Jolien eindigde net naast het doel, terwijl aan de overkant Jasper nog twee keer een mooie save uit zijn keepers-handschoenen schudde.
In de laatste spannende minuten kon Jonas na een knappe actie de bal doorschuiven naar Brent die de eindstand met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd op 3-4 bracht.
De match was een paar minuten te kort, want anders was SK er ongetwijfeld in geslaagd om de stand in hun voordeel om te buigen …