zaterdag 20 oktober 2007

SK Torhout - KSV Koekelare

Vandaag hebben onze drie sportieve dames en de stoere jongens een goede match gespeeld.
De tegenstrever beschikte over een super-aanvaller: klein maar zeer snel en balvaardig.
Voor die van ons goed en wel wakker waren, had die kerel er al een drietal in de netten geknald.
En dan was het de beurt aan Katrijn. Eerst onderschepte ze een uitschop, en scoorde ze een eerste maal. Een tweetal minuutjes later, na schitterend samenspel van Paulien, kon ze nogmaals binnentikken. Daarna kwam Brent tot driemaal toe (zeer) dicht in de buurt van een goal, maar hij had geen geluk (het doelkader stond duidelijk op de verkeerde plaats). En nadat Koekelare tussenin nog wat aandikte, kon Jasper net voor het einde van de eerste helft de bal nog eens voorbij de doelman van de tegenstander shotten: 3-4.
In de tweede helft kon Jonas een paar keer een mooie save uit zijn mouwen schudden, terwijl Jolien en Batist erin slaagden om achteraan de deur zo goed mogelijk dicht te houden. De tegenstander was echter moeilijk in toom te houden, en kon nog een paar keer de bal voorbij onze doellijn schuiven.Tot slot kwam Jolien nog eens opzetten: Ze kon passen naar Jasper, en die legde de faire eindstand vast.
Het is duidelijk dat dat onze ploeg, onder impuls van onze nieuwe trainer, de goede richting aan het uitgaan is. Doe zo voort !