zaterdag 27 oktober 2007

Cercle Oedelem - SK Torhout

Onze duiveltjes startten deze keer met een vertimmerde ploeg.
De wedstrijd begon perfect. Na zowat een minuutje kon Jasper na een slimme actie doorspelen naar Katrijn die de 1-0 op het bord kon zetten.
De vreugde was van korte duur, want ook bij de tegenspelers zaten een aantal snelle mannen die een 6-tal keer konden scoren.
Niettegenstaande een mooie aanval van Eli en Katrijn, konden we vóór de rust geen bal meer in de netten jagen.
Na de rust konden Jasper en Jolien achteraan de aanvallers goed in bedwang houden.
Aan de overkant kregen we dan plots een vrije trap door handspel van de keeper. Die trap werd door Katrijn voorbij de keeper geknald.
Jonas (de kampioen van het uitschieten uit de hand) schudde ondertussen een paar knappe save's uit zijn mouw in één van zijn betere matchen.
En Arthur toonde in zijn eerste officiële match met een paar stevige tussenkomsten dat ook nieuwkomers hun mannetje kunnen staan.
Net voor het einde kon Juffrouw Jolien, na een doorsteek van madame Katrijn, een derde goal voor de SK binnentrappen. Mooi gedaan.
De eindspurt werd ingezet met nog een knap schot op doel van Jolien, maar het lukte net niet. Pech.
Oedelem won uiteindelijk de wedstrijd, maar de ganse ploeg toonde, onder de kundige leiding van trainer Gianni, een goede INZET !